MAQEDONI

News In Picture

MAQEDONI

MAQEDONI

​PDSH mbështetë reformat në vend

PDSH si nenshkruese e marrëveshjes së Përzhinos mbështetë reformat e Qeverisë LSDM-BDI. Menduh Thaçi dhe ...

Read More »

Formimi i “M”-së në pëllëmbën e dorës, ka një domethënie speciale

Vetëm pak njerëz kanë vijën në dorë që formon gërmën ‘M’: thuhet se këta janë ...

Read More »

Zbulo planin e Allahut për ty, ndihmoje Ummetin

Për pesë minuta e ulur në klasë isha e nervozuar me veten. Nuk kisha mësuar ...

Read More »

Tradhëtia në një shoqëri

Se di ?! Ndoshta për një gjë jam shumë i sigurt se nëse do falja ...

Read More »